• Realme îi place să scoată ediții speciale ale telefoanelor sale mobile.
  • Această versiune are un design seducător și mai mult decât frapant, având spatele decorat cu două dungi verticale, una roșie, culoarea distinctivă a băuturii răcoritoare.
  • În ceea ce privește specificațiile, Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition păstrează aceleași specificații ca și Realme 10 Pro 5G.

Realme îi place să scoată ediții speciale ale telefoanelor sale mobile. Acesta este cazul smartphone-urilor sale Naruto (GT Neo 3) și Dragon Ball Z (Realme GT Neo 3T). Brandul surprinde din nou cu un model conceput în parteneriat cu Coca-Cola, Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition. Dispozitivul, lansat mai întâi în India (o țară mai mult decât strategică pentru companie), va fi disponibil doar pe câteva piețe, printre care și Spania.

Această versiune are un design seducător și mai mult decât frapant, având spatele decorat cu două dungi verticale, una roșie, culoarea distinctivă a băuturii răcoritoare, cu logo-ul emblematic Coca-Cola, iar cealaltă mai mică, neagră, de asemenea emblematică. Finisajul său metalic mat este, desigur, menit să semene cu o cutie de Coca-Cola. Roșu apare, de asemenea, în cercul care înconjoară cele două camere.

Tuningul se extinde, deloc surprinzător, la caracteristici ale interfeței: ecranul de blocare, care prezintă mascota Realme în culoarea băuturii; pictogramele aplicațiilor, notificările cu bule, bulele din animația din timpul încărcării și tonul de apel Coca-Cola. Trebuie menționat în mod special faptul că, atunci când se face o fotografie, sunetul clasic al obturatorului este înlocuit de sunetul unei sticle de Coca-Cola care se deschide. Modulația este completată de filtre foto inspirate de anii ’80.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Conform prevederilor, versiunea specială începe cu cutii tematice. Pachetul include o figurină mascotă Realme în stil Coca-Cola, un ac pentru a deschide compartimentul SIM cu capul în formă de insignă, autocolante și un card care subliniază faptul că este un produs în ediție limitată.

În ceea ce privește specificațiile, Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition păstrează aceleași specificații ca și Realme 10 Pro 5G: procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G, ecran FHD+ de 6,72 inci (cu fluiditate de 120 Hz), cameră principală de 108 MP, baterie de 5.000 mAh și încărcare rapidă de 33W.