• O importantă firmă de criptomonede introduce un asistent de inteligență artificială bazat pe ChatGPT.
  • Programul va ajuta clienții să se informeze cu privire la produsele pe care le-ar putea cumpăra.
  • Asistentul de inteligență artificială al Crypto.com, „Amy”, se bazează pe ChatGPT de la OpenAI.

„Crypto.com” a lansat marți asistentul său, „Amy”. Firma a spus că acesta se află în prezent într-o fază de testare, care se va extinde în viitorul apropiat, scrie Fox Business. „Amy este un companion AI care poate ajuta utilizatorii să învețe despre industria criptografică cu informații aproape în timp real despre token-uri și proiecte specifice, precum și detalii despre listele de prețuri și evenimente istorice”, a scris compania într-o declarație prin care a anunțat inovația.

„Amy este o resursă pentru utilizator și este ancorată în învățarea profundă și în date pentru a ajuta la captarea oportunităților din sectorul cripto, în mișcare rapidă. Tehnologia care stă la baza lui Amy se bazează pe ChatGPT de la OpenAI, dar este antrenată în continuare cu exemple de cazuri specifice pentru a oferi rezultate mai precise și mai relevante pentru utilizatorii Crypto.com”, a continuat declarația.

Cu toate acestea, compania a precizat că Amy nu va oferi sfaturi financiare, ori legate de investiții utilizatorilor săi. „Construirea ecosistemului a fost un obiectiv prioritar pentru Crypto.com încă de la început”, a declarat Kris Marszalek, CEO al Crypto.com. „Ne-am dublat angajamentele noastre de a construi și de a inova în mod responsabil, iar Amy este cel mai recent exemplu al impulsului nostru incredibil”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Progresul din ultimii ani a fost destul de incredibil”, a declarat joi, Hassabis, cercetător și antreprenor britanic în domeniul Inteligenței Artificiale. „Nu văd niciun motiv pentru care acest progres să încetinească. Cred că s-ar putea chiar să accelereze. Așa că eu cred că am putea fi la doar câțiva ani, poate chiar la un deceniu distanță”. „Cred că vom avea sisteme foarte capabile și foarte generale în următorii câțiva ani”, a adăugat el. AI-ul „Amy” este cea mai recentă aplicație a revoluționarului ChatGPT al OpenAI.