• În viitor vei face bani din ChatGPT și nu trebuie să ai cunoștințe avansate în programare.
  • OpenAI introduce un magazin numit GPT Store unde poți încărca versiunile personalizate.
  • Poți crea agenți A.I. ca să oferi suport clienților pentru o afacere de huse de telefoane.

Cu GPT Store poți crea conținut creativ sau poți furniza informații despre diferite evenimente. ChatGPT te poate ajuta să creezi aplicații, site-uri sau îți poate da idei de afaceri.

Dacă folosești zilnic ChatGPT a venit momentul să faci și bani din asta. În viitorul apropiat vei fi plătit pentru a crea propria versiune de ChatGPT și nu trebuie să ai cunoștințe avansate în programare.

Poți crea și personaliza agenți AI fără a fi un expert. OpenAI va introduce luna asta, un magazin numit GPT Store unde poți încărca versiunile personalizate ale GPT-ului și poți obține o parte din veniturile generate. Poți crea agenți AI specializați pentru diferite sarcini, ca de exemplu, să oferi suport clienților pentru o afacere de vânzare de huse de telefoane. Îl poți folosi în alte scopuri, cum ar fi crearea de conținut creativ sau furnizarea de informații despre evenimente. Platforma este concepută pentru a fi foarte ușor de utilizat.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cei din domeniul IT fac deja bani cu ajutorul A.I.

Unii deja s-au apucat de treabă, pentru că e simplu. Îi spui ce ai nevoie și ce ai vrea să faci, iar el vine cu propuneri și soluții. De exemplu, să te ajute să creezi o aplicatie, un site sau idei de afaceri. Fiecare GPT personalizat poate avea acces la resurse precum navigarea pe web, de asemenea, poate fi conectat la servicii externe pentru a accesa date și funcționalități suplimentare. Poți configura modul în care GPT-ul tău interacționează cu utilizatorii prin intermediul platformei OpenAI, totul fiind ușor de înțeles.

Citește și