• Există mai multe modalități de a afla dacă cineva pe care îl cunoașteți a blocat apelurile și mesajele de pe telefonul dvs.
  • Chiar dacă nu există o notificare care să spună Ați fost blocat” sau ceva similar, unele trucuri vă ajută să recunoașteti dacă ați fost blocat.
  • Un truc clasic constă în a trimite un mesaj text (SMS) și a verifica dacă acesta a fost sau nu trimis.

Există mai multe modalități de a afla dacă cineva pe care îl cunoașteți a blocat apelurile și mesajele de pe telefon, chiar dacă nu există o notificare care să spună Ați fost blocat” sau ceva similar. Unele dintre trucurile pentru a recunoaște blocarea sunt următoarele:

Linie ocupată la apelare

Puteți suna persoana care v-a blocat pentru a asculta modul în care se termină apelul, de exemplu, dacă se termină după un apel și vă trimite la căsuța vocală, ar trebui să știți că cealaltă persoană v-a blocat. Puteți încerca acest truc de mai multe ori pentru a-l confirma sută la sută.

Trimiteți un SMS pe telefon

Un alt truc clasic constă în a trimite un mesaj text (SMS) și a verifica dacă acesta a fost sau nu trimis. Dacă observați că nu a fost trimis, trebuie să știți că atunci când restricționați apelurile, trimiterea de mesaje este, de asemenea, blocată.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Încercați să contactați prin WhatsApp

Dacă trimiteți un mesaj prin WhatsApp și apare o singură bifă, există posibilitatea ca persoana respectivă să vă fi blocat în aplicație. În acest caz, puteți trimite mai multe mesaje la un interval de timp X pentru a verifica dacă v-a blocat cu adevărat sau dacă telefonul a fost închis.

Apel de la un alt număr

Cereți telefonul mobil unui prieten pentru a verifica dacă tonul de apel este normal sau dacă utilizatorul răspunde, deși puteți profita și de trucul apelului ascuns.