Cum poți afla dacă cineva ți-a blocat numărul de telefon pe mobil

MOSCOW ,RUSSIA - NOVEMBER 03: An Apple phone is seen after Apple launched iPhone X at the store in Moscow, Russia on November 03, 2017. Sefa Karacan / Anadolu Agency

Există mai multe modalități de a afla dacă cineva pe care îl cunoașteți a blocat apelurile și mesajele de pe telefon, chiar dacă nu există o notificare care să spună Ați fost blocat” sau ceva similar. Unele dintre trucurile pentru a recunoaște blocarea sunt următoarele:

Linie ocupată la apelare

Puteți suna persoana care v-a blocat pentru a asculta modul în care se termină apelul, de exemplu, dacă se termină după un apel și vă trimite la căsuța vocală, ar trebui să știți că cealaltă persoană v-a blocat. Puteți încerca acest truc de mai multe ori pentru a-l confirma sută la sută.

Trimiteți un SMS pe telefon

Un alt truc clasic constă în a trimite un mesaj text (SMS) și a verifica dacă acesta a fost sau nu trimis. Dacă observați că nu a fost trimis, trebuie să știți că atunci când restricționați apelurile, trimiterea de mesaje este, de asemenea, blocată.

Încercați să contactați prin WhatsApp

Dacă trimiteți un mesaj prin WhatsApp și apare o singură bifă, există posibilitatea ca persoana respectivă să vă fi blocat în aplicație. În acest caz, puteți trimite mai multe mesaje la un interval de timp X pentru a verifica dacă v-a blocat cu adevărat sau dacă telefonul a fost închis.

Apel de la un alt număr

Cereți telefonul mobil unui prieten pentru a verifica dacă tonul de apel este normal sau dacă utilizatorul răspunde, deși puteți profita și de trucul apelului ascuns.

Exit mobile version