• WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie instantanee de pe planetă și are multe utilizări.
  • Problema apare atunci când suntem introduși în grupuri fără permisiunea noastră sau în grupuri în care nu avem niciun interes să continuăm.
  • Puteți părăsi un grup WhatsApp fără ca aproape nimeni să știe acest lucru.

WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie instantanee de pe planetă și are multe utilizări. Una dintre ele este posibilitatea de a forma grupuri, astfel încât să putem comunica cu mai multe persoane în același timp.

Problema apare atunci când suntem introduși în grupuri fără permisiunea noastră sau în grupuri în care nu avem niciun interes să continuăm. Putem dezactiva notificările, dar, de multe ori, nu plecăm, deoarece poate fi un pic violent pentru participanți să vadă că am făcut acest lucru. Dar acum există o soluție: puteți părăsi un grup WhatsApp fără ca aproape nimeni să știe acest lucru. De fapt, doar administratorul grupului va ști, dar restul nu vor fi notificați de ieșirea ta.

Iată cum se procedează: Utilizatori Android, faceți clic și țineți apăsat pe grupul pe care doriți să îl părăsiți. Apoi, atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Selectați Exit” (Ieșire). Veți vedea un mesaj pe ecran care spune: Numai administratorii grupului vor primi o notificare că ați părăsit grupul”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Pentru utilizatorii de iPhone, glisați spre stânga pe grupul pe care doriți să îl părăsiți. Faceți clic pe More” (Mai multe). Apoi faceți clic pe Leave” (Ieșiți). Veți vedea un mesaj pe ecran care spune: Numai administratorii grupului vor primi o notificare că ați părăsit grupul”.

O altă opțiune interesantă este să configurați grupul în așa fel încât membrii grupului să nu știe dacă ați citit sau nu vreun mesaj. Capcana este că, prin dezactivarea confirmărilor de citire, nu veți putea vedea nici dacă ceilalți v-au citit mesajele. Pentru a face acest lucru, deschideți WhatsApp > Setări > Confidențialitate > Dezactivați opțiunea Read receipts.