• WhatsApp a lansat în versiunea sa beta funcția companion mode”, astfel încât să poți utiliza același cont pe două dispozitive în același timp.
  • Conectarea a două telefoane și activarea funcției este similară cu procesul WhatsApp Web.
  • Pe de altă parte, aplicația îți permite să conectezi un cont pe patru dispozitive în același timp, iar criptarea end-to-end este menținută.

WhatsApp a lansat în versiunea sa beta funcția companion mode” pentru a lega două telefoane mobile, astfel încât să poți utiliza același cont pe două dispozitive în același timp. WABetaInfo indică faptul că primele teste sunt deja disponibile pe Android datorită actualizării 2.22.24.18. Dar cum folosiți această funcție?

Conectarea a două telefoane și activarea funcției este similară cu procesul WhatsApp Web, însă, în cazul produsului electronic suplimentar, partea interesată este că va trebui să faci clic pe Link device” în meniul de opțiuni.

După ce acest pas este făcut, pe ecran va fi afișat un cod QR care trebuie scanat de pe dispozitivul mobil principal pentru a lega contul de WhatsApp, iar tu vei fi conectat automat pe ambele telefoane. Nu este necesar să funcționeze cu telefonul mobil conectat, deoarece „modul companion” permite utilizarea independentă a ambelor telefoane, iar discuțiile pot fi chiar sincronizate. Pe de altă parte, aplicația îți permite să conectezi un cont pe patru dispozitive în același timp, iar criptarea end-to-end este menținută.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

WhatsApp a lansat și chat-urile cu tine însuți

WABetaInfo relatează, de asemenea, o altă funcție nouă, și anume afișarea chat-urilor cu propria persoană. Conversațiile purtate de utilizator în aplicație cu un număr de selfie vor fi identificate, iar pentru a se bucura de această funcție, utilizatorii vor trebui să localizeze numărul lor în lista de contacte și să inițieze o conversie de selfie (acesta va fi identificat ca fiind  tu”).