• Elon Musk: Inteligența Artificială îl va depăși pe om în 2025.
  • Musk spune că A.I.-ul va fi mai deștept decât orice om.
  • Grok o să fie mai puternic decât GPT 4.

Vremurile omului pe poziție de cea mai avansată specie de pe pământ sunt pe cale să dispară. Vin tare din spate roboții care vor să ne ia locul imediat.

În asta crede unul dintre cei mai bogați oameni de pe pământ, Elon Musk, care a declarat că până la sfârșitul anului viitor Inteligența Artificială o să fie mai deșteaptă decât orice om de pe pământ. Nici geniile nu scapă de predicțiile lui Musk. Totuși, mai rămâne o problemă – trebuie să avem suficient curent și calcutatore destul de bune care să țină în viață super Inteligența Artificială.

Până atunci, Musk vrea și el un loc la masa dezvoltatorilor de A.I. – se mândrește că noua versiunea a chatbot-ului făcut de el, Grok, care e mai bună decât GPT 4. Update-ul pentru Grok o să fie lansat în mai.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Pe cealaltă parte a pământului banii pentru Inteligența Artificială vin direct de la stat. Coreea de Sud vrea să bage 7 miliarde de euro în dezvoltarea Inteligenței Artificiale ca să țină pasul cu America, Japonia și China, dar și ca să rămână liderul lumii la producția de semiconductori. Coreea de Sud a vândut semiconductori de 12 miliarde de euro doar în luna martie.

Citește și