• eMAG livrează de azi, vineri 16 septembrie 2022, de la ora 08:00 AM, precomenzile la iPhone 14, la easybox.
  • Clienții care au făcut precomenzi pentru iPhone 14 la eMAG au putut ridica de astăzi, de la ora 08:00 dimineața, produsele mult dorite de la easybox.
  • eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance.

eMAG livrează, începând de astăzi, precomenzile pentru iPhone 14 către clienții. Începând de dimineață, de la 08:00 AM, clienții eMAG au putut ridica noul iPhone 14 de la easybox-urile la care au ales să le fie livrat produsul.

Clienții eMAG au avut ocazia să realizeze precomenzi pentru toate versiunile de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, începând cu 9 septembrie, iar primele modele au ajuns deja în mâinile utilizatorilor entuziasmați chiar azi la primel ore ale dimineții.

Pentru a marca evenimentul, eMAG și Vlad Dobrescu au realizat un mix special care include celebrul ton de apel Apple și un concurs cu un premiu special, pe pagina de Facebook eMAG. Clienții care participă la concurs pot câștiga cel mai nou Apple Watch SE 2.

Recomandări

ÎNCEPE SIMULAREA PENTRU BAC
STARE DE URGENȚĂ ÎN HAITI
MICROSOFT INVESTEȘTE ÎN MISTRAL AI
HALEY ÎL ÎNVINGE PE TRUMP
INDIA SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ
RECORD PENTRU BITCOIN

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FeMAG.ro%2Fvideos%2F2991689321130025%2F&show_text=false&width=560&t=0

În continuare, clienții pot face precomenzi pentru iPhone 14, AirPods Pro 2 sau noile Apple Watch din site sau din aplicația eMAG.

Oferta detaliată poate fi consultată aici:

#iphonepro -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone-14-pro&pro-max

#ipphone14 -> https://www.emag.ro/label/apple-iphone–14&14-plus

#airpodspro -> https://www.emag.ro/label/airpods-pro-2
Apple Watch Series 8 -> https://www.emag.ro/label/Apple-watch-Series-8
Apple Watch Ultra -> https://www.emag.ro/label/Apple-Watch-Ultra

Despre eMAG  

eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance.

De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. În plus, clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum Genius, abonamentul care ofera livrare gratuită și alte beneficii sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it.

Pentru mai multe informații despre eMAG, accesați about.emag.ro.