• În cadrul BMW Motorrad de la Berlin, BMW și-a prezentat ochelarii inteligenți ConnectedRide.
  • BMW ConnectedRide Smartglasses afișează datele de navigație și viteza curentă în câmpul vizual și pot fi adaptați la diferite forme ale feței.
  • Ochelarii BMW Smartglasses sunt conectați la telefon și la aplicația BMW Motorrad Connected prin Bluetooth.

La BMW Motorrad Days de la Berlin, BMW a prezentat ochelarii ConnectedRide Smartglasses, care aduc datele de navigație și GPS în câmpul vizual al utilizatorului, scrie Mixed. Ochelarii inteligenți care proiectează date simple în câmpul vizual reprezintă un compromis rezonabil.

Sursă: The Drive

Modul optic pentru proiecția datelor

La Zilele BMW Motorrad de la Berlin, pe 7 iulie, BMW și-a prezentat ochelarii inteligenti ConnectedRide. Aceștia afișează datele de navigație și viteza curentă în câmpul vizual al utilizatorilor și pot fi adaptați la diferite căști și forme ale feței.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Setul cu cască oferă un mod redus pentru navigare, precum și nume detaliate ale străzilor, intersecții și direcții exacte. În modul optic proiectează datele pe lentilă, în timp ce datele GPS provin de la telefon.

Ochelarii sunt conectați la telefon și la aplicația BMW Motorrad Connected prin Bluetooth. Poziția datelor în câmpul vizual și setările pot fi chiar ajustate în timpul mersului folosind multi-controlerul de pe ghidonul motocicletei.

BMW ConnectedRide Smartglasses: adaptor RX

Este disponibil un adaptor RX pentru lentile, dar numai în intervalul cuprins între +4,5 și -4,5 dioptrii. Două dimensiuni de ochelari inteligente sunt disponibile pentru diferite distanțe ale pupilelor: Mărimea M este proiectată pentru o distanță a pupilelor de 53 până la 67 mm, iar dimensiunea L acceptă 59 până la 73 mm. Sunt disponibile și lentile colorate. Bateria ar trebui să țină până la zece ore.

Sursă: Motorcycle

Multe start-up-uri și companii consacrate experimentează ochelarii inteligenți. Google tocmai a venit cu cea mai recentă ediție Glass, dar Meta plănuiește deja o nouă ediție a Ray Ban Stories. DigiLens a dezvăluit recent noul său set cu cască Argo și există deja multe perechi de ochelari inteligenți pentru sportivi, cum ar fi înotătorii și bicicliștii.

Citește și