• Samsung a dezvăluit oficial Galaxy Ring la MWC.
  • Reacțiile companiilor concurente precum Oura și Circular au subliniat importanța intrării Samsung pe piață, oferind validare categoriei de inele inteligente.
  • Samsung evidențiază că Galaxy Ring se va concentra pe oferirea de metrici bogate legate de activitatea fizică și somn.

După o scurtă prezentare la sfârșitul evenimentului său major, Samsung a debutat oficial Galaxy Ring în această dimineață la MWC. Anunțul anterior a oferit puțin mai mult decât o imagine și confirmarea că gigantul hardware intră în acest colț emergent al tehnologiei purtabile, scrie TC.

În urma conferinței Unpacked, competiția a trimis TechCrunch unele reacții nesolicitate la știre. CEO-ul Oura, Tom Hale, a remarcat: „Noii jucători care intră în spațiul acesta reprezintă o validare pentru categorie și ne motivează să ne ridicăm mai sus pentru a servi membrii și comunitatea noastră”. Cofondatorul și CEO-ul Circular, Amaury Kosman, a declarat: „Suntem foarte încântați că Samsung a anunțat că va aduce Samsung Galaxy Ring pe piață mai târziu în acest an. A avea un jucător tehnologic mare, precum Samsung, care se alătură pieței inelelor inteligente, adaugă cu adevărat validare industriei.”

„Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă industria sănătății astăzi este datele fragmentate și modul de aducere a acestora împreună”, notează vicepreședintele Samsung, Hon Pak. „Samsung are o poziție unică pentru a realiza acest lucru cu unul dintre cele mai mari și mai diverse ecosisteme de dispozitive conectate. Acum, cu Samsung Health, conectăm diferite dispozitive și soluții partenere în cadrul unei platforme coezive, făcând mai simplă monitorizarea condițiilor de sănătate pe un dispozitiv purtabil Galaxy.”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Ca parte a acestui portofoliu”, remarcă Samsung, „Galaxy Ring este prezentat ca o nouă formă de factor pentru sănătate, care simplifică bunăstarea de zi cu zi, susținând o viață mai inteligentă și mai sănătoasă printr-o platformă digitală de bunăstare – Samsung Health.”

Citește și