• Gadgetul Kissenger te ajută să-ți săruți partenerul de la distanță.
  • Numele Kissenger provine din combinația dintre kiss și ssenger (prescurtare de la messenger).
  • Dispozitivul trimite datele către aplicația și dispozitivul destinatarului, iar odată trimise, gadgetul creează o senzație realistă.

Ești într-o relație la distanță și îți dorești să-ți săruți partenerul? Dacă răspunsul este da, nu vă faceți griji, gadgetul Kissenger va rezolva această problemă datorită comunicării afective oferite de aplicația corespunzătoare.

Kissenger este un accesoriu pentru telefonul mobil, are o zonă din silicon cu senzori de înaltă precizie care măsoară forța exercitată de buze în timpul unui sărut și are alți senzori miniaturali care reproduc datele înregistrate. Dispozitivul trimite datele către aplicația și dispozitivul destinatarului, iar odată trimise, gadgetul creează o senzație realistă.

Cum a fost creat Kissenger?

Adrian David Cheok (creatorul Kissenger) a declarat pentru BBC că atunci când eram copil, bunicii mei erau la un bloc distanță de casa mea, dar nu toată lumea este la fel de norocoasă și asta m-a motivat să creez un dispozitiv care să conecteze familiile”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cheok notează că dispozitivul inițial s-a născut în 2003. Era un cap cu buze și părea înfiorător”, dar, după mai multe teste, a găsit un model pentru o carcasă de telefon mobil care se conectează la mufa audio. Pe de altă parte, numele Kissenger provine din combinația dintre kiss și ssenger (prescurtare de la messenger).

Va fi pus în vânzare

Dispozitivul se află în faza de testare și este posibil să fie pus în vânzare la sfârșitul anului la prețul de 90 de euro.