• Google a prezentat în premieră viitoarea versiune a sistemului de operare, Android 12.
  • Utilizatorii vor mai avea de așteptat până când Android 12 va veni pe telefonul lor.
  • Google a anunțat că numărul utilizatorilor de Android la nivel global e de 3 miliarde.

Telefonul tău va arăta în curând foarte diferit. Asta dacă folosești altceva în afară de iPhone. Google tocmai a anunțat noua versiune de Android. Trei miliarde de oameni folosesc în acest moment sistemul de operare de la Google.

Iar în curând mulți vor putea face upgrade la Android. Când? Asta e mai greu de estimat pentru că depinde de producătorul device-ului.

„Ar trebui să știi că așa arată felul în care Google va implementa Material U pe Pixel. Dacă și cum o vor face Samsung, Xiaomi sau OnePlus vor decide să implementeze va fi diferit. Și de asemenea, mult mai târziu. Pentru că update-urile lor vin mereu mai târziu decât pe Pixel”, a declarat Dieter Bohn, editor The Verge.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cu ce vine noua versiune de Android? Cu o schimbare de design semnificativă. Butoanele și notificările arată diferit iar Google promite și un nivel nou de protecție al datelor personale. Primul telefon care va veni cu Android 12 este, cel mai probabil, Pixel 6, telefon produs tot de Google.

„Acesta este Android 12. Un redesign semnificativ care adaugă coerență și cu butoane masive, slidere mari, totul e mai mare. Există mai multe opțiuni pentru teme, noi indicatori pentru confidențialitate”, a adăugat Dieter Bohn.