• HiPhi Z ajung pe piața din UE. Are un design atrăgător și este acoperită cu mii de lumini LED.
  • HiPhi Z este echipat cu 2 motoare electrice, câte unul pe fiecare axă, care scot 672 de CP.
  • SUV-ul este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în numai 3.8 secunde.

HiPhi Z ajung pe piața din UE. Are un design atrăgător și este acoperită cu mii de lumini LED. Până în 2027, brandul chinezesc va fi prezent în majoritatea țărilor europene. HiPhi Z ajunge pe piața germană.

Mașina de lux, care vine direct din China se întrece în tehnologie. Are un design atrăgător, exteriorul e acoperit cu mii de lumini LED, iar scaunele vin cu funcții de masaj. Până în 2027, SUV-ul va fi prezent în majoritatea țărilor europene.

În interior, Z este interesant, la fel ca și în exterior. Designul bordului și al volanului e cam voluminos, cu violet de pe centura de siguranță și de pe scaune. Brand-ul HiPhi, deținut de Human Horizons, deschide primul showroom din Europa în Germania, iar primii clienți vor putea apăsa accelerația acestui model în al treilea trimestru al anului 2023. Mașina are două motoare electrice, câte unul pe fiecare axă. Combinate scot 672 de CP.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Mașina are un pachet de baterii uriaș, de 120 de kilowați/oră. Este bine pentru că are o autonomie de peste 700 de km, conform Hi-Fi. Aceasta este o mașină grea, dar gestionează curbele foarte bine și o tracțiune impresionantă.

Citește și