• În curând vei putea cumpăra mașina concepută special pentru socializare.
  • Mașina îndeplinește exact nevoile actuale ale omenirii – sustenabilitatea, satisfacția, și socializarea.
  • AKXY2 nu e o doar o mașină care să te ducă din punctul A în punctul B.

În curând vei putea cumpăra mașina concepută special pentru socializare. Mașina îndeplinește exact nevoile actuale ale omenirii – sustenabilitatea, satisfacția, și socializarea. AKXY2 nu e o doar o mașină care să te ducă din punctul A în punctul B.

Compania din China, a gândită special acest concept, pentru ca tu să poți petrece timpul cu prietenii, chiar în mașină. Are un acoperiș de sticlă, care se ridică. Mașina se transformă apoi într-un fel de terasă, sau un loc de petreceri. Ca să întelegi exact despre ce vorbesc, hai să îți arăt mașina viitorului.

Pe fondul problemelor din ce în ce mai grave ale schimbărilor climatice, sustenabilitatea e o temă care solicită urgent omenirii să-și adune înțelepciunea, arată conceptul AKXY2.

Satisfacția e strâns legată de simțuri, intuiție și fericire mentală și fizică. Și societatea e un concept de bază al AKXY2. Pandemia de COVID-19, s-a răspândit rapid în întreaga lume iar noul concept promite un spațiu pentru activități, privat și mereu la îndemână.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE