• Smartphone-ul fără aplicații este un instrument creat de cei de la Telekom cu ajutorul A.I.
  • Îi dai o comandă și face totul în locul tău.
  • XIAOMI va lansa modelele 14 și 14 Pro, cu un sistem de 3 camere de 50 de megapixeli.

Când îți planifici o vacanță, nimic nu te ajută mai mult decât aplicațiile de travelling. Când îți e foame și nu mai stai să gătești, comanzi ceva prin aplicație, simplu și rapid. Smartphone-ul a devenit indispensabil astăzi, iar aplicațiile îți fac zilnic viața mai ușoară. Dar apar noi modele de telefoane…fără aplicații.

Vom putea avea telefoane fără aplicații?

Peste câteva zile, va începe, la Barcelona, Mobile World Congress, cel mai mare eveniment din industrie la nivel mondial. Smartphone-ul fără aplicații este un instrument creat de cei de la Telekom cu ajutorul A.I., care funcționează ca un fel de ChatGPT. Îi dai o comandă vocală sau câteva informații text și face totul în locul tău, fără să trebuiască să deschizi nici măcar o aplicație. Un program asistent va asculta toate preferințele tale, te va înțelege perfect și va lua exact aceleași decizii pe care le-ai fi luat și tu în situția respectivă. La evenimentul din Barcelona va fi prezentat un prototip în fază de testare, însă cu siguranță feedback-ul participanților va conta foarte mult.

Ce alte modele vor fi prezentate la eveniment?

XIAOMI va lansa, și de data asta nu doar în fază experimentală, modelele 14 și 14 Pro, cu un sistem de 3 camere de 50 de megapixeli, iar cei de la Honor vor prezenta modelul recent apărut pe piață. Este vorba de Magic V2, cel mai subțire telefon pliabil, care devine tabletă atunci când îl deschizi. Evenimentul nu e dedicat doar telefoanelor. Vor fi și tablete, smartwatch-uri și alte gagdet-uri interesante.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și: