• Inteligența Artificială a devenit parte din viața de zi cu zi.
  • Programele A.I. iau cu asalt industria telefoanelor mobile.
  • A.I. schimbă complet tendințele acestei industrii.

Era o perioadă în care telefonul era folosit doar pentru un apel sau, mai târziu, un mesaj text, însă marele upgrade a fost reprezentat de aplicațiile pe care le folosim zilnic. Specialiștii spun că sistemul acesta, care ne este atât de la îndemână, va fi înlocuit în nu foarte mult timp de noile programe A.I.

Dacă vrei să îți planifici o vacanță, trebuie să intri pe mai multe aplicații, să faci rezervări, să contactezi gazde, să plătești etc. Dacă vrei să postezi ceva pe social media, ai nevoie de cameră, de aplicație de editare, de platforma în sine sau de alte filtre. Dar, când vorbim de A.I. generativ, lucrurile se schimbă radical. Acesta are rolul de a face de unul singur, pe baza unei comenzi bune, exacte, pe care o primește de la tine, tot procesul descris.

Samsung și Google au dat deja câteva sugestii cu privire la ce ar trebui să ne așteptăm, prin modelele Galaxy S24, respectiv Pixel 8, iar Apple cu siguranță va veni, în scurt timp, cu o reacție. Va fi interesant să vedem o nouă revoluție a industriei telefoanelor mobile.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Citește și