• La Berlin a început astăzi cea mai mare și mai importantă expoziție tech, care va dura 5 zile.
  • La IFA Berlin 2023 vor fi afișate laptopuri, televizoare și diferite dispozitive pentru casă.
  • IFA este o oportunitate să-ți prezinți inovațiile, unde vor participa peste 130 de țări.

La Berlin se deschide azi târgul de tehnologie IFA 2023. Vrei roboți, casa smart sau telefoane de ultimă generație, ia-ți un bilet de avion.

Aici găsiți smartphone-uri, laptopuri, televizoare, dispozitive inteligente, roboți și tehnlogie VR. 130 de țări își aduc aici gama de top a produselor. Expoziția IFA oferă o platformă comună pentru start-up-uri, universități, laboratoare de cercetare și companii consacrate pentru a prezenta soluțiile și ideile noii generații.

Samsung a lansat o aplicație alimentară cu inteligență artificială și a împărtășit un nou studiu de consum despre aplicația sa SmartThings, realizat în Europa pentru a înțelege evoluția nevoilor de tehnologie în casă. De asemenea, firma a prezentat noi televizoare în cadrul conferinței de presă IFA 23, împreună cu prima sa mașină de spălat și uscător all-in-one și un nou proiector.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Brandul tehnologic Honor, care s-a lansat recent în Irlanda, și-a anunțat viziunea strategică pentru viitorul smartphone-urilor la IFA 2023. În timpul uneia dintre cele mai așteptate sesiuni de prezentare, intitulată Unfold Tomorrow, CEO-ul Honor, George Zhao, a prezentat angajamentul mărcii de a face ca smartphone-urile pliabile să devină mainstream.

În timpul conferinței de deschidere a IFA de miercuri, directorul general al gfu Consumer & Home Electronics GmBh, Dr. Sara Warneke, și Oliver Merlin, directorul general al IFA Management GmbH, au declarat că toate marile branduri continuă să susțină IFA, chiar dacă evenimentul comercial a pierdut câteva anunțuri exclusive, cum ar fi cele ale Samsung și LG, care au dezvăluit anterior câteva produse noi în cadrul salonului.

Citește și