• Mai mulți utilizatori s-au plâns de display-ul iPhone 12
  • Asemenea probleme cu display-ul au apărut în trecut la OnePlus și Motorola

Chiar dacă iPhone 12 a devenit unul dintre cele mai bine vândute telefoane de la Apple, nu a scutit compania de bătăi de cap.

Încă de la lansare, un număr de utilizatori s-a plâns de display-ul iPhone 12. În anumite situații, acesta avea o tentă de culoare verzuie. Apple a refuzat până acum să comenteze pe seama subiectului. Ei bine, confirmarea a venit odată cu anunțul următoarei versiuni a sistemului de operare.

Aceasta rezolvă problema de care se plângeau o parte dintre utilizatori. Asemenea probleme cu display-ul au apărut în trecut la OnePlus și Motorola.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Ricky Panesar, expert în reparația smartphone-urilor, a vorbit pentru Forbes despre situație. El a încercat să explice cum poate un telefon care costă mai bine de 1.000 de dolari să aibă o asemenea problemă.

Ricky Panesar, expert reparații smartphone-uri: „În acest moment cred că a fost o problemă cu lanțul de aprovizionare. Unitățile de iPhone 12 au fost produse anul trecut și a venit pandemia de coronavirus. Eu cred că materialele brute care au fost folosite în această nouă tehnologie a display-ului OLED nu sunt la același nivel pe care Apple îl aprobă în mod normal“.