• Noua generație Ray-Ban Meta vine cu o nouă cameră foto ultra-wide de 12 MP.
  • Ochelarii inteligenți pot filma, timp de 60 de secunde, filmulețe 1080p.
  • Prețurile încep de la 299 $, iar precomenzile sunt deschise pe site-urile meta și ray-ban.

Meta Connect,în parteneriat cu Essilor Luxottica, anunță noua generație a colecției de ochelari inteligenți Ray-Ban Meta. Prototipul a fost proiectat de la zero, îmbunătățind toate caracteristicile de bază ale primei generații. Ce trebuie să știi dacă vrei să cumperi ochelari Ray-Ban Meta.

Noua generație Ray-Ban Meta vine cu o nouă cameră foto ultra-wide de 12 MP – traducem de aici o calitate bună a fotografiilor și videoclipurilor, și anupe 1080p. Filmarea poate dura maxim 60 de secunde, asta într-o sesiune, și desigur, poți admira privliștea când ești în vacanță de două ori, cu proprii
ochi, dar și cu filmearea propriu-zisă.

Ochelarii vin cu diferite comenzi vocale – de exemplu, dar tocmai ce ai filmat sau făcut o poză, îi poți spune prototipului comandă vocală „trimite o fotografie”. Procesarea imaginilor este una de calitate, vorbim aici de platforma Qualcomm Snapdragon AR1 Gen1.

Recomandări

BACK ON DUTY
ÎN CE INVESTEȘTE BIDEN BANII
STEVE BUSCEMI A FOST ATACAT PE STRADĂ
IT'S GONNA BE A BLAST!
CÎRSTEA A FOST ELIMINATĂ LA ROMA
CIOLACU VREA PARC TEMATIC URIAȘ

Acesta este punctul forte al modelului. Banii? Prețurile încep de la 299 de dolari, iar precomenzile
sunt deschise acum pe meta.com și ray-ban.com, iar ochelarii inteligenți vor putea fi achiziționați online și în magazinele de retail începând cu 17 octombrie.

Citește și