• Quest 3 are un cip nou Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2 și o grafică mult mai bună.
  • Meta pune accent pe realitatea virtuală, augmentată și inteligența artificială.
  • Căștile de realitate virtuală Quest 3 îți permit să îmbini lumea fizică și cea digitală.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a dat startul conferinței de dezvoltatori Connect a gigantului tehnologic, cu accent pe realitatea virtuală și augmentată și inteligența artificială. Compania a dezvăluit următoarea versiune a căștilor sale de realitate virtuală, Quest 3. Livrările vor începe pe 10 octombrie.

„Quest 3 este cel mai puternic set de căști pe care le-am creat vreodată. Vă permite să îmbinați împreună lumea fizică și cea digitală. Când porți Quest 3 vezi camera fizică în jurul tău. Abia acum este o pânză pe care îți poți aduce obiectele digitale în lumea pe care o cunoști. Quest 3 vă înțelege spațiul astfel încât să vă puteți juca în lumea din jurul vostru, puteți rezolva puzzle-uri Lego, sau puteți construi propriile creații pe orice suprafață din camera ta”, a spus Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta.

Meta îmbină virtualul și realul în Quest 3. Vor costa 500 de dolari, de 7 ori mai puțin decât Vision Pro. Cel mai important lucru pe acest set de căști este realitatea mixtă, au o grafică mult mai bună.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

„Cel mai important lucru pe acest set de căști este realitatea mixtă. Există un cip cu totul nou, un Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2 și acel cip care va fi văzut și pe aceste căști, debutează aici și acesta este un lucru mare pe care îl permite, pe lângă o grafică mai bună, iar performanța îmbunătățită este această realitate mixtă, ceea ce înseamnă că poți privi lumea reală prin camerele sale color îmbunătățite. Vezi lucruri din lumea reală și obiectele VR vor fi interpuse cu ea”, a explicat Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta.

CEO-ul Meta a vorbit la această conferință despre mai multe dispozitive care vor fi lansate în 2024, inclusiv despre Meta AI.

„Meta A.I. este asistentul tău de bază cum ai vorbi cu o persoană. Poți trimite mesaje despre A.I. despre oricare dintre aplicațiile de mesagerie WhatsApp Messenger, Instagram Direct, în curând vei putea trimite mesaje prin Quest 3 și te va ajuta să răspunzi, să cunoști întrebările sau solicitările de bază”, a transmis Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta.

Citește și: