Microsoft are în plan un magazin de jocuri pentru mobil care să concureze cu Apple și Google

In this photo illustration a Microsoft logo seen displayed on a smartphone with stock market values in the background. Logos displayed on smartphones in Poland - 18 Dec 2020,Image: 592183818, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Microsoft vrea să lanseze propriul magazin de jocuri pentru dispozitive mobile, unul care se vrea a fi un rival pentru Google și Apple.

Phil Spencer, șef al diviziei Xbox de la Microsoft, spune că noul magazin de jocuri ar putea fi lansat chiar și în 2024, dacă Microsoft primește undă verde pentru achiziția Activision Blizzard.

Condiția este ca autoritățile de reglementare să accepte achiziția Activision Blizzard, pentru 75 miliarde dolari, potrivit The Verge.

Este greu de spus când va fi exact lansat magazinul online de jocuri al Microsoft, dar Phil Spencer spune că ar fi relativ simplu pentru Microsoft să aplice adaptări platformelor Xbox și Game Pass, pentru a lansa un magazin online care să vândă jocuri și diverse servicii pe bază de abonament.

Microsoft nu stă grozav la jocurile pe mobil și pe tabletă, dar preluarea Activision Blizzard va schimba totul. Compania a lansat titluri precum Call of Duty Mobile, Diablo Immortal și Candy Crush Saga.

Citește și:

FOTO. Faimoasa mănușă a lui Mickey Mouse a fost transformată într-o măsuță de cafea. Costă 7.000 de euro

Rupert Murdoch s-a logodit, din nou, la 92 de ani: „Știam că va fi ultima. Ar fi bine să fie”

VIDEO. Viața lui Ed Sheeran ajunge pe Disney+, într-un nou documentar. Când apare „Ed Sheeran: The Sum of It All”

Exit mobile version