• Un specialist din interiorul WhatsApp a dezvăluit acum planurile pentru platforma de mesagerie.
  • Butonul de editare va fi disponibil doar timp de 15 minute după ce un text a fost trimis.
  • Editarea a fost solicitată de milioane de utilizatori WhatsApp în încercarea de a corecta greșelile de scriere sau mesajele jenante trimise altora în chat-urile personale sau în mesajele de grup.

Ți s-a întâmplat vreodată să dai o replică ingenioasă pe WhatsApp doar pentru a descoperi o greșeală de tipar evidentă în text? Sau poate că te-ai răzgândit după ce ți-ai declarat în sfârșit dragostea eternă sau după ce i-ai spus șefului tău exact ce crezi despre el?

Nu îți face griji, un nou mod WhatsApp care îți permite să îți editezi mesajele – după ce le-ai trimis – s-ar putea dovedi a fi soluția pentru acele momente stânjenitoare. Aplicația serviciului de mesagerie a lucrat la o modificare care le va permite utilizatorilor săi să editeze mesajele text care au fost deja trimise.

Din câte se pare, aceasta va fi disponibilă doar timp de 15 minute după ce un text a fost trimis. Cu toate acestea, detaliile privind momentul în care va fi implementată nu au fost încă publicate. Editarea a fost solicitată de milioane de utilizatori WhatsApp în încercarea de a corecta greșelile de scriere sau mesajele jenante trimise altora în chat-urile personale sau în mesajele de grup.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?

Și după ce anul trecut a fost dezvăluit faptul că funcția mult solicitată era în curs de dezvoltare”, acum utilizatorii vor putea în sfârșit să folosească butonul de editare. Funcția a fost descoperită de detectivii de la WABetaInfo, care sapă în versiunea beta pentru a descoperi noi caracteristici. Acum există și mai multe indicii că această funcție este în curs de dezvoltare și ar putea fi scoasă în curând.

O persoană din interiorul WhatsApp a dezvăluit planurile platformei de mesagerie după ce a postat o captură de ecran care arată funcția de editare. Schimbarea va permite utilizatorilor aplicației să facă o modificare atunci când un anumit mesaj din aplicație este ținut apăsat. Potrivit site-ului, orice mesaj pe care l-ai editat va avea o etichetă care va spune acest lucru, scrie DailyMail.

Utilizatorii vor avea la dispoziție doar maximum 15 minute pentru a face orice modificare după ce mesajul original a fost trimis. Editarea se află încă în primele etape de construcție, astfel că WhatsApp ar putea face mai multe ajustări la widget. Pe de altă parte, s-ar putea să decidă să nu lanseze deloc butonul de editare. Din păcate, există încă multe necunoscute și în ceea ce privește detaliile legate de faptul dacă ceilalți destinatari vor fi alertați de o editare sau vor primi un jurnal cu ceea ce a fost modificat. Iar cea mai mare necunoscută este când anume va fi lansată această funcție pentru publicul larg.

Indiferent de asta, publicarea capturii de ecran divulgate este un semn pozitiv că aceasta va fi lansată, deoarece beta-testerii tind să pună mâna pe primele versiuni ale WhatsApp. Dar, programul beta este cea mai bună șansă pentru utilizatorii WhatsApp de a obține mai întâi o nouă funcție pe smartphone-ul sau tableta lor. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați mai întâi WhatsApp beta pe telefon.