• Toți cei care achiziționează un Alexa trebuie să fie de acord cu faptul că acesta ar putea să vă înregistreze adesea.
  • Pentru că, din punct de vedere tehnic, înregistrează mereu, ar fi mai bine să țineți dispozitivul departe de părțile mai intime ale locuinței.
  • Lasă-ți Alexa în spațiile în care ai fi mai predispus să primești oaspeți, cum ar fi sufrageria sau bucătăria.

Mulți dintre noi au dispozitive Amazon Echo (cunoscut sub numele de Alexa) în case. Din punct de vedere tehnic, puteți păstra dispozitivul Alexa oriunde în casă, dar nu ar trebui să îl țineți niciodată în dormitor.

Dispozitivul Alexa este la îndemână pentru o varietate de lucruri. Acesta poate face orice, de la redarea muzicii tale preferate până la a răspunde la întrebări pe care nu ai chef să le cauți singur. Cu toate acestea, deoarece dispozitivul este conceput pentru a prelua comenzi din sunetul vocii, în mod natural, este destinat să fie mereu în ascultare și, prin urmare, vă poate înregistra conversațiile fără consimțământ.

Toți cei care achiziționează un Alexa trebuie să fie de acord cu faptul că acesta ar putea să vă înregistreze adesea, așa că vă poate oferi mai multă liniște dacă îl păstrați în același loc în care vă simțiți confortabil să aveți companie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC

Pentru că, din punct de vedere tehnic, înregistrează mereu, ar fi mai bine să țineți dispozitivul departe de părțile mai intime ale locuinței, cum ar fi dormitorul și baia. În schimb, lasă-ți Alexa în spațiile în care ai fi mai predispus să primești oaspeți, cum ar fi sufrageria sau bucătăria.

Este posibil ca personalul de la Amazon să audă unele dintre conversațiile private pe care le aveți lângă dispozitivul Alexa. Amazon a confirmat acest lucru ca fiind adevărat; cu toate acestea, a asigurat clienții că personalul ascultă conversațiile doar în scopuri de cercetare pentru a îmbunătăți înțelegerea vorbirii umane de către dispozitiv în vederea actualizărilor viitoare. Fiecare membru al personalului Alexa de la Amazon examinează până la 1.000 de clipuri audio pe zi.