• Un joc de trivia puțin cunoscut de pe Netflix este distractiv și, aparent, creează dependență.
  • Este perfect pentru o seară de întâlnire, în loc să te uiți la nenumărate episoade din cele mai recente emisiuni.
  • Tot ce trebuie să faci este să cauți Triviaverse în bara de căutare și să dai click pe el.

Cauți ceva de făcut în vacanță? Ei bine, utilizatorii Netflix abia acum își dau seama că există un joc de întrebări ascuns care este foarte distractiv. Este o idee grozavă pentru o seară de întâlnire sau ceva ce poți face cu prietenii și familia de Crăciun.

Împărtășind funcția pe TikTok, creatorii Laura și Age au scris: Acesta este indiciul tău pentru a încerca acest test pe Netflix. Se numește Triviaverse. Poți juca în doi jucători. Perfect pentru o seară de întâlnire”.

În clipul video, ei arată cum îl găsești în aplicația sau pe site-ul Netflix. Tot ce trebuie să faci este să cauți Triviaverse în bara de căutare și să dai click pe el. Descrierea jocului spune: Cel mai mare scor câștigă! Provoacă un prieten sau învinge un dușman misterios răspunzând la întrebări aleatorii de trivia cu reacție rapidă despre știință, artă, geografie și multe altele.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Cu această experiență interactivă de chestionare poți juca cu un grup de persoane sau individual, iar tot ce trebuie să faci este să țintești un scor mare. Iar dacă te descurci deosebit de bine și răspunzi corect la o mulțime de întrebări, vei primi un bonus. Este rapid, oferă trei variante și se pare că poate deveni un pic cam intens. Unii dintre fanii Netflix nu știau de funcția de quiz amuzant, o persoană spunând: Nu știam că există acest lucru”.

Un altul a spus: Ar trebui să facem asta. O seară de întâlnire”, în timp ce un alt comentator uimit a spus: Ce!?” Totuși, fiți atenți, pentru că se pare că poate deveni foarte competitiv acest joc de întrebări și răspunsuri. Mulți dintre comentatorii care l-au încercat spun că i-a făcut să se certe cu partenerul lor.

O persoană a spus: Am încercat asta și ne-am certat”. Altul a adăugat: Eu și fata ne-am certat după aceea, lol.” Un al treilea a spus: Ne-am jucat timp de peste trei ore, pentru că el nu era niciodată mulțumit de rezultat.”

Cu toate acestea, se pare că oamenii se bucură cu adevărat de ea, așa că merită să o încercați. Oamenii au intrat pe Twitter pentru a-și împărtăși bucuria, iar o persoană a spus: Acest joc Netflix creează dependență și este foarte distractiv.” Un altul a spus: Dar, serios, există un joc pe Netflix numit Triviaverse și este atât de captivant”.

Triviaverse poate fi jucat pe toate dispozitivele care acceptă Netflix, inclusiv smartphone-uri, televizoare inteligente, console de jocuri și PC-uri. În acest moment, jocul poate fi jucat gratuit, cu condiția să ai abonament la Netflix.