• WhatsApp este cea mai utilizată aplicație de mesagerie din lume.
  • Mulți poate nu știu că în aplicație putem verifica statisticile WhatsApp în detaliu, cum ar fi câte mesaje am trimis sau câte am primit de când am început să folosim aplicația.
  • Pentru aceasta trebuie mai întâi să ne asigurăm că avem cea mai recentă versiune de WhatsApp atât pentru iOS, cât și pentru Android.

WhatsApp este cea mai utilizată aplicație de mesagerie din lume. Îl folosim în fiecare zi în grupuri, cu prietenii, cu familia, cu colegii de serviciu…dar suntem conștienți de cât de mult o folosim?

Mulți poate nu știu că în aplicația noastră putem verifica statisticile WhatsApp în detaliu, cum ar fi câte mesaje am trimis sau câte am primit de când am început să folosim aplicația. De asemenea, avem informații despre apelurile WhatsApp pe care le-am efectuat și despre cantitatea de date (în bytes) pe care le-am trimis și primit.

Deci, cum o interoghezi? Pașii sunt foarte simpli, iar pentru aceasta trebuie mai întâi să ne asigurăm că avem cea mai recentă versiune de WhatsApp atât pentru iOS, cât și pentru Android.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mai întâi trebuie să accesăm „Settings” (Setări). Odată ajunși acolo, căutăm „Stocare și date”. În această secțiune trebuie să dăm click pe „Data”, iar acolo vom găsi detaliile informațiilor noastre.