• Pedofilii folosesc inteligența artificială ca să transforme celebritățile în copii.
  • IWF a investigat 11.108 distribuite pe un forum.
  • Unul dintre dosarele pe care le-au găsit conținea 501 imagini ale unei victime de 9-10.

A.I. are și o parte întunecată, asta dacă pică în mâna infractorilor. Pedofilii folosesc inteligența artificială ca să transforme celebritățile în copii, într-o singură lună, Internet Watch Foundation a investigat 11.108 imagini care au fost distribuite pe un forum.

Internet Watch Foundation declară că imaginile unei cunoscute cântărețe reimaginate ca un copil sunt împărtășite de prădători pe un forum de pe dark web. Organizația caritabilă spune că imaginile cu copii actori sunt, de asemenea, manipulate pentru a le face sexuale.

Sute de imagini ale unor victime reale ale abuzurilor sexuale asupra copiilor sunt, de asemenea, create în prezent cu ajutorul unor generatoare de imagini personalizate.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Unul dintre dosarele pe care le-au găsit conținea 501 imagini ale unei victime din lumea reală, care avea aproximativ 9-10 ani când a fost supusă abuzului sexual. În acest dosar, prădătorii au partajat, de asemenea, un fișier cu un model de inteligență artificială bine pus la punct, pentru a permite altora să genereze mai multe imagini cu ea.

IWF spune că unele dintre imagini, inclusiv cele cu celebrități în copilărie, sunt extrem de realiste și imposibil de distins pentru ochii neexperimentați.

Citește și: