• Matthias Maurer povestește cum se desfășoară pregătirile pentru o misiune spațială
  • Maurer va călători în această toamnă către Stația Spațială Internațională
  • Germanul se antrenează 6 zile pe săptămână și ia lecții de mecanică

Dacă vrei să fii cu adevărat fit, poți să te faci … astronaut. Germanul Matthias Maurer a dezvăluit cum se pregătește să meargă pentru prima dată în Spațiu.

În ultimii 5 ani astronautul Matthias Maurer s-a pregătit pentru prima lui misiune în spațiu.

În tot acest timp, Maurer s-a antrenat la centrul NASA din Houston. Acum, el ne oferă detalii interesante din culise într-un material de pe youtube.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Germanul evidențiază faptul că este foarte important să te menții într-o formă fizică excelentă. Se antrenează timp de două ore pe zi, șase zile pe săptămână.

Tot el ne spune că pregătirea include și cursuri de mecanică. Astfel e pregătit de orice problemă care ar putea să apară pe stația spațială. În toamnă, neamțul de 50 de ani va călători către Stația Internațională Spațială la bordul capsulei SpaceX Dragon.

Până atunci, trage tare la antrenament. Rar are un moment de respiro.
(AMBIANȚĂ)
<< AMBIANȚĂ – ID MAM – 305468 – se plimbă prin baza din Houston ; SURSA: youtube.com/EuropeanSpaceAgency DE TITRAT 03.38 În puținele momente pe care le am aici la Centrul Spațial Johnson, îmi place să mă plimb în complex. Personalul prezent este încă limitat din cauza Covid-19, iar animalele sălbatice din zonă se simt foarte bine fără prea mulți oameni în jur. Este cu adevărat incredibil să vezi căprioare și alte animale cum se plimbă fericite fără să fie deranjate 03.58 >>

<< ILUSTRAȚIE ID MAM – 305468 – întreg vlogul astronautului ; SURSA: youtube.com/EuropeanSpaceAgency de la 02.59 când învăță mecanică >>