• Ratingul castelului Riegersburg, care aparține prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, a fost restabilit joi seară de Google.
  • Peste 12.000 de recenzii negative scrise de românii revoltați de uciderea ursului Arthur au fost șterse.
  • Tripadvisor a blocat încă de ieri comentariile negative.

Mii de români au „atacat” castelul Riegersburg Google Maps și au scris recenzii negative, iar ratingul atracției turistice a ajuns la un moment dat până la 1,2. Însă, după intervenția celor de la Google, ratingul a fost restabilit la 4,6 iar numărul recenziilor a revenit la mai puțin de 3.000.

Iar vineri dimineață, pagina de Facebook a castelului era indisponbilă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Tripadvisor a blocat încă de ieri recenziile la pagina castelului Riegersburg, aflat în regiunea Stiria, Austria.

Citește și FOTO. Imagini cu blana ursului Arthur, împușcat de prințul austriac, depusă la o tăbăcărie din Târgu Secuiesc

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, acuzat că a ucis ilegal ursul Arthur într-o arie protejată din Covasna, este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare ca proprietar al castelului medieval din Austria.

Joi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc au deschis dosar penal după uciderea marelui urs brun.

De asemenea, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că schimbă regulile pentru împușcarea urșilor. Anunțul l-a făcut în emisiunea ON/OFF The Record, cu Sorina Matei.