• Aplicația Remini a detronat-o pe Threads în topurile AppStore.
  • Oamenii care uploadează poze în Remini se văd la nuntă sau cu copii.
  • Remini îi face pe mileniali să se gândească să-și întemeieze o familie.

Threads a lui Meta a fost detronată din topurile AppStore de aplicația Remini care îi face pe milenialii nostalgici să se gândească să-și întemeieze o familie. Aplicația este simplu de folosit. Oamenii încarcă poze cu ei, iar inteligența artificială transformă pozele și îi arată pe aceeiași oameni în mai multe ipostaze.

La nuntă, în luna de miere, în haine de maternitate sau cu copii. Clienții au spus că după ce au folosit aplicația au fost copleșiți de emoții. Mulți nici nu s-au gândit să-și întemeieze o familie pentru că s-au concentrat pe carieră, dar după ce au folosit aplicația Remini au început să se gândească la viitor.

Aplicația este „o sabie cu două tăișuri”, spun psihologii

Remini însă nu scapă de gura psihologilor care spun că aplicația este „o sabie cu două tăișuri” care poate lăsa mulți oameni dezamăgiți. Dezamăgiți sunt și clienții Tinder care au descoperit că jumătate dintre utilizatori nu caută dragoste în timp ce doi din 3 oameni care folosesc platforma sunt deja într-o relație.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Ce se întâmplă cu Tinder?

După ce au făcut un studiu pe 1.400 de oameni, americanii au descoperit că Tinder este în principal folosit pentru a cunoaște oameni noi și a forma prietenii, în loc de a se găsi acea „persoană specială”. Ba mai mult, Tinderul a devenit o sursă de distracție pentru marea majoritate a utilizatorilor care spun că aplicația i-a ajutat să aibe mai multă încredere în ei. Asta pentru că au primit multe like-uri și match-uri.

Citește și: