• Sir Richard Branson a dat duminică starturl primelor zboruri comerciale în Spațiu.
  • El a călătorit până la 80 de km deasupra suprafeței Pământului cu nava VSS Unity.
  • Pionierul turismului spațial spune că viitoarele vehicule vor merge mai repede, mai sus și mai mult timp.
  • El visează, de asemenea, să construiască o stație spațială în jurul Lunii în viitor.

Richard Branson a declarat că intenționează construiască un hotel pe Lună și că este ceva la care „a visat întotdeauna”, relatează Daily Mail.

Pionierul turismului spațial și astronautul miliardar a declarat că viitorii clienți se pot aștepta la „mult mai multe nave spațiale”, de la Virgin Galactic, iar costul unei călători s-ar putea ieftini. În prezent, o călătorie în Spațiu cu Virgin Galactic va costa aproximativ 250.000 de dolari.

Branson a declarat că zborurile Virgin Galactic ar putea să nu reprezinte sfârșitul activității sale în Spațiu, deoarece firma intenționează să construiască nave care să poată zbura mai departe și pentru mai mult timp.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Dacă într-o zi vom construi un hotel pe Lună, lucru la care am visat întotdeauna, sau dacă vom lăsa copiilor mei să facă asta, vom vedea. Dar încă este un vis pe care, dacă voi avea timp în viața asta să îl fac, ar fi ceva ce mi-ar plăcea să fac la un moment dat”, a spus miliardarul.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon și Blue Origin, va deveni marți, 20 iulie, al doilea miliardar care va merge în Spațiu cu propria navă. Compania va oferi apoi și ea călătorii scurte spre marginea Spațiului, asemănătoare cu cea efectuată de Virgin Galactic, la prețul de 200.000 de dolari.