Lucrările pentru Voyager Station vor începe în 2026. Pare departe, ce-i drept, dar să știi că îți poți rezerva un loc de pe acum.

Habitatul sub formă de roată, de 200 de metri lățime se va roti cu o viteză unghiulară suficient de mare pentru a crea niveluri de gravitație artificială asemănătoare Lunii.

Stațiunea de lux poate găzdui în jur de 280 de oaspeți. Aceștia vor primi un antrenament special pentru a supraviețui în spațiu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Hotelul spațial va avea toate facilitățile pe care le ai într-un hotel de lux, de la restaurante, sală de sport, opțiuni de divertisment, spa și chiar cumpărături. Cea mai frumoasă parte este că poți face o plimbare spațială cât timp stai acolo. Iar dacă vrei să fi printre primii călători, îți poți face rezervare încă de acum pe voyagerstation.com.

Experiența este un pic costisitoare. O călătorie de 3 zile și jumătate este de așteptat să coste în jur de 5 milioane de dolari, un preț foarte mic în comparație cu cât te poate costa o călătorie cu Stația Spațială, care ajunge la 55 de milioane de dolari. Cu toate astea echipa din spatele stației Voyager a spus că speră ca un sejur la hotel să ajungă la echivalentul unei călători pe croazieră sau la Disneyland. Atunci probabil o să mergem și noi.