S-a dat drumul la rezervări pentru primul hotel în spaţiu. Un sejur costă câteva milioane de dolari

Lucrările pentru Voyager Station vor începe în 2026. Pare departe, ce-i drept, dar să știi că îți poți rezerva un loc de pe acum.

Habitatul sub formă de roată, de 200 de metri lățime se va roti cu o viteză unghiulară suficient de mare pentru a crea niveluri de gravitație artificială asemănătoare Lunii.

Stațiunea de lux poate găzdui în jur de 280 de oaspeți. Aceștia vor primi un antrenament special pentru a supraviețui în spațiu.

Hotelul spațial va avea toate facilitățile pe care le ai într-un hotel de lux, de la restaurante, sală de sport, opțiuni de divertisment, spa și chiar cumpărături. Cea mai frumoasă parte este că poți face o plimbare spațială cât timp stai acolo. Iar dacă vrei să fi printre primii călători, îți poți face rezervare încă de acum pe voyagerstation.com.

Experiența este un pic costisitoare. O călătorie de 3 zile și jumătate este de așteptat să coste în jur de 5 milioane de dolari, un preț foarte mic în comparație cu cât te poate costa o călătorie cu Stația Spațială, care ajunge la 55 de milioane de dolari. Cu toate astea echipa din spatele stației Voyager a spus că speră ca un sejur la hotel să ajungă la echivalentul unei călători pe croazieră sau la Disneyland. Atunci probabil o să mergem și noi.