• CEO-ul OpenAI, Sam Altman, a lăudat Apple Vision Pro drept „a doua cea mai impresionantă tehnologie” de la iPhone.
  • Vision Pro, un set cu cască de realitate mixtă, are potențialul de a introduce o nouă normalitate.
  • ChatGPT de la OpenAI este probabil alegerea lui pentru cea mai impresionantă tehnologie.

Sam Altman a lăudat Apple Vision Pro săptămâna aceasta, considerând noul computer spațial „a doua cea mai impresionantă tehnologie” de când iPhone-ul a izbucnit pe scenă în 2007, scrie Business Insider.

CEO-ul OpenAI a făcut comentariile într-o postare pe X vineri, la câteva zile după ce Vision Pro a ajuns oficial pe piață pentru 3.500 USD. Setul AR permite utilizatorilor să interacționeze cu media digitală, care este integrată cu lumea reală. Utilizatorii pot controla aplicația dispozitivului prin proprii ochi și degete.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA

Dar oricât de revoluționară ar fi noua tehnologie, Altman a spus că consideră că Vision Pro este doar „al doilea cel mai impresionant dispozitiv” apărut în ultimii 17 ani.

El nu a clarificat care crede că este cea mai impresionantă tehnologie, dar este sigur să presupunem că se referea la inteligența artificială – și poate la ChatGPT de la OpenAI, care a fost lansat în noiembrie 2022.

Altman a spus anterior că AI este pe cale să schimbe lumea în moduri nemaivăzute de când iPhone-ul a pus un computer în buzunarele oamenilor.

ChatGPT a început deja să influențeze industria și viața de zi cu zi în moduri fără precedent. Altman le-a spus dezvoltatorilor că vrea să transforme ChatGPT într-un „asistent personal super inteligent” pentru muncă.

Dar, deși Altman iubește ChatGPT, nu îi place neapărat numele. Ca răspuns la postarea sa de vineri pe platforma X, un alt utilizator a sugerat că Vision Pro ar avea un nume prost.

„Chatgpt este mult mai rău”, a continuat Altman.

Nu este prima dată când Altman a defăimat numele OpenAI.

„Este un nume oribil, dar poate fi prea omniprezent pentru a se mai schimba vreodată”, i-a spus Altman lui Trevor Noah în podcastul comedianului, „What Now? with Trevor Noah” în decembrie.

Citește și