• SmartThings de la Samsung te ajută să economisești energia locuinței tale.
  • Cu ajutorul A.I., Samsung vrea să-ți ofere rețete personalizate în funcție de dieta ta.
  • Samsung a declarat că anticipează introducerea a 6G spre sfârșitul anului 2030.

IFA 2023 continuă și astăzi cu noi inovații prezentate. Samsung a venit cu avantajele ecosistemului SmartThings și a dezvăluit ce tehnologii își doresc consumatorii pentru propriile locuințe.

Samsung a prezentat astăzi cele mai recente inovații ale sale pentru o casă conectată. De exemplu, serviciul SmartThings te ajută să economisești energie și să crești securitatea locuinței. Prin intermediul platformei poți să îți controlezi casa de oriunde. Mai mult, compania a lansat aplicația Samsung Food, care este disponibilă în 104 țări, în zece limbi diferite.

Până la sfârșitul anului, Samsung vrea cu ajutorul A.I. să-ți ofere rețete personalizate în funcție de dieta pe care o ții. De asemenea, compania vrea să ai grijă de Planetă. Așadar, apare în ecuație modul AI Energy, din aceeași aplicație. Astfel poți să economisești consumul de energie.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Chiar dacă nu este încă destul de real, la conferința IFA de la Berlin, Samsung a declarat că anticipează introducerea comercială a 6G spre sfârșitul anului 2030. O dată lansată, cu siguranță vom vedea schimbări semnificative pentru următoarea generație de rețele mobile. 6G se va asocia mai bine cu inteligența artificială și tehnologia XR sau realitate mixtă, acolo unde rețelele 5G pot suporta doar aproximativ 10 sau 11 dispozitive pe kilometru pătrat.

Citește și