• Honda lansează 2 concepte de EV: 0 Saloon și Space-Hub cu debutul pentru producție în 2026.
  • NVIDIA prezintă proiectul Avatar Cloud Engine. A.I. care te ajută să vorbești cu personajele.
  • Samsung integrează A.I. în frigidere. Vede ce alimente ai și în funcție de asta face rețete.

CES 2024 continuă la Las Vegas, iar marii giganți nu se opresc să ne impresioneze cu cele mai noi inovații. Inteligență Artificială, mașini electrice, roboți, electrocasnice, care transformă tehnologia într-un spectacol.

Inteligența Artificială ne invadează de peste tot. Roboți, televizoare transparente, electrocasnice, mașini electrice pe care le poți conduce cu un controler. Honda a prezentat două concepte de mașini electrice din seria „0” cu debutul programat pentru producție în 2026: Honda 0 Saloon și conceptul Space-Hub, ambele ilustrând angajamentul producătorului față de experiența de conducere, eficiența și încărcarea rapidă. Ieri, de exemplu, în colaborare cu Sony au prezentat un demo Afeela, pe care au condus-o cu un controler PlayStation DualSense. Plus că ai opțiuni de personalizare în mașină, inclusiv teme din Fortnite și Spider-Man.

Nvidia a prezentat proiectul Avatar Cloud Engine, o tehnologie A.I. care permite dialogul interactiv cu personajele non-jucătoare din jocurile video, aducând o dimensiune nouă și mai naturală în interacțiunea cu acestea. Poți vorbi și interacționa cu personajele din jocuri. Poți crea NPC-uri cu personalități informate și roluri bine definite în poveste, deschizând calea către o experiență de joc mai dinamică și interactivă. Ubisoft, Tencent, miHoYo și NetEase Games sunt printre primii parteneri care vor integra această tehnologie în titlurile lor.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Samsung implementează Inteligența Artificială peste tot, până și în frigidere. Besoke Family Hub are un model de AI care vede ce alimente ai, și în funcție de asta, îți face rețete personalizate.

Citește și