• Londra este în fruntea Europei și pe locul trei în general, iar New York pe locul cel mai bine clasat din SUA.
  • Tokyo, Seul și Golful Hanong din Vietnam sunt în destinațiile tendințelor Tripadvisor.
  • Tripadvisor spune că rezultatele arată „apetit nestăpânit” pentru artă, cultură și mâncare.

Ca la fiecare început de an, te-ai obișnuit ca cei de la Tripadvisor să facă un top al destinațiilor pe baza evaluărilor și recenziilor de un an. Iar premiul Tripadvisor Travellers’ Choice Awards și destinația numărul 1 pentru al treilea an consecutiv este desemnat Dubaiul.

Pe baza calității și cantității recenziilor și evaluărilor călătorilor, contează calitatea cazării, restaurantelor și bineînțeles ce poți face în acel oraș. Cei de la Tripadvisor spun că totul se simte spectaculos în Dubai, de la ultramodernul Burj Khalifa până la souk-urile și mall-urile pline cu vânzători de aur și bijuterii. Dubaiul este un loc în care poți visa și în care poți face de la schi în interior, dune-surfing în deșert sau tiroliană deasupra orașului.

Pe locul 2 la nivel global avem orașul Bali din Indonezia și pe locul trei este Londra, care este și numărul unu la nivelul Europei. Hanoi din Vietnam (al patrulea) și Roma (al cincilea) și pe locul 6 este Paris din Franța. Cancun (al șaptelea); Marrakech (al optulea); Creta (al nouălea) și Hoi An în Vietnam (al 10-lea).La nivel europen avem Londra pe primul loc,format din Roma (a doua); Paris (al treilea); Creta (a patra); Istanbul (al cincilea); Barcelona (a șasea); Madrid (al șaptelea); Lisabona (al optulea); Amsterdam (al 9-lea) și Florența (al 10-lea).

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Destinațiile în tendințe” au cea mai mare creștere a interesului de la an la an pe Tripadvisor cu Tokyo pe primul loc, cu templele sale antice budiste, ceainăriile de epocă și grădinile liniștite oferă o evadare senină. Locul 2 capitala sud coreeană Seul, iar a treia destinație asiatică completează primele trei – Golful Halong din Vietnam – unde poți închiria un caiac pentru a explora „uimitoarele insule de calcar, formațiuni stâncoase și peșteri”.

Citește și