• Samsung a lansat în România noua serie de telefoane mid-range, Galaxy A35 și Galaxy A55.
  • Cele două device-uri au rivali puternici în segment: Google Pixel 7a, Nothing Phone 2 sau Redmi Note 13 Pro.
  • Spre deosebire de seria flagship, Galaxy S24, noile device-uri au mai puține funcții cu A.I.

Cel mai competitiv segment de pe piața de telefoane s-a îmbogățit cu două noi device-uri. Samsung a lansat în România noua serie Galaxy A, una care intră în competiție cu device-uri precum Google Pixel 7a, Nothing Phone 2 sau Redmi Note 13 Pro. Samsung mizează pe două noi telefoane, A35 și A55, primele care vin cu Knox Vault, sistemul de criptare a informațiilor prezent până acum doar la telefoanele de top.

„Pentru creatorii de conținut avem o serie de funcții cu care să se joace și să creeze conținut impresionant pentru ceilalți, iar pentru ceilalți: au ecranele mari, luminozitate, Vision Booster, rată de refresh adaptivă. În plus A55 are ramă metalică acum. O noutate, și mă refer la ambele modele, există sticlă față-spate Corning Gorilla Glass Victus+ ceea ce face ca produsele să fie mai rezistente. Sunt rezistente la apă și praf, că tot o să vină concediile”, a declarat Alin Pătrașcanu, trainer Samsung, pentru Aleph News.

Dacă la momentul lansării flagship-ului Galaxy S24, cuvântul de ordine a fost A.I., nu la fel se poate spune despre noile device-uri mid-range. Asta nu înseamnă că nu vor beneficia deloc de funcții cu Inteligență Artificială.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

„Seria A nu va prelua toate acele funcții pe care le au flagship-urile noastre. Pe de altă parte, în galerie putem îmbunătăți conținutul printr-o sumedenie de funcții A.I. prin care conținutul va arăta mult mai bine. Cele două modele ale seriei A acum filmează în 4K UHD, dar nu ăsta este beneficiul cel mai mare, ci faptul că filmările sunt realizate cu SuperHDR”, a adăugat acesta.

Citește și