Sony a lansat un nou model de căști care anulează zgomotul de fundal

Dacă te gândești să-ți cumperi o nouă pereche de căști, află că Sony a lansat cele mai mici și mai ușoare
căști cu reducere a zgomotului.

Noul model îți permite să interacționezi cu lumea din jur, fără distrageri. LinkBuds S sunt disponibile în trei culori diferite: negru, alb sau bej, la prețul de 200 de dolari.

David Carnoy, expert în tehnologie spune că noile căști de la Sony sunt și mai ușoare, și mai mici decât modelul precedent. Pe langă asta, căștile suportă un codec audio, Ivdeck pentru bluetooth streaming.

,,Ce este interesant de reținut că versiunea pe negru are un finisaj, în timp ce căștile albe au un finisaj complet neted. Nu știu dacă asta înseamnă că versiunea pe negru are mai mult plastic reciclat, dar cele două carcase au exact aceeași dimensiune și sunt drăguțe și compacte” , a specfificat expertul.

LinkBuds S pot începe să redea muzica imediat ce sunt puse în urechi, fie prin reluarea listei de melodii ascultate ultima oară în cadrul unui serviciu de streaming, fie prin redarea unor sunete relaxante din natură.

La fel ca alte căști Sony, LinkBuds S au ceea ce producătorul japonez numește „adaptive sound control” – o funcție care îi permite utilizatorului să regleze manual raportul dintre sunetul ambiental și nivelul de estompare a zgomotului.

Noile căști, care au certificare IPX4 pentru rezistență la apă, vor oferi o autonomie de 6 ore cu estomparea zgomotului activată și 20 de oră fără. Căștile LinkBuds S vor fi disponibile din 20 mai și vor costa 200 de dolari.

Exit mobile version