• Mai mulți jucători PlayStation au raportat că nu își pot răscumpăra cardurile PS Plus și PS Now preplătite din cauza faptului că Sony le-ar fi blocat.
  • Acest lucru s-ar putea datora faptului că Sony a luat măsuri drastice împotriva celor care încearcă să suprapună abonamentele pentru a obține noul abonament PS Plus la un preț mai mic.
  • PlayStation nu pare să fie un fan al acestei portițe de scăpare, așa că a oprit temporar oamenii să își răscumpere cardurile preplătite cu intenția de a face acest lucru.

Sony și-a actualizat pagina de întrebări frecvente PlayStation Plus (ascunsă în partea de jos a paginii) și ia măsuri drastice împotriva lacunelor care ofereau utilizatorilor reduceri timpurii la viitorul serviciu PlayStation Plus Premium.

De asemenea, Sony oprește activarea voucherelor PlayStation Plus și Now pentru abonații actuali până după lansarea noului său serviciu în iunie, existând un grafic oficial de conversie care arată valoarea acestor vouchere pentru cele trei servicii viitoare: PlayStation Plus Essentials, Extra și Premium.

După ce Sony și-a anunțat planul de a restructura PlayStation Plus într-un nou serviciu pe trei niveluri pentru a concura și mai mult cu serviciile Microsoft și Nintendo, lucrurile au fost ușor vagi în ceea ce privește modul în care va funcționa conversia la noile niveluri. Utilizatorii au început să stivuiască abonamente preplătite la PlayStation Now, serviciul de streaming în cloud al Sony pe console și PC, în speranța că serviciul de 59,99 de dolari pe an se va converti în viitorul PlayStation Plus Premium de 119,99 de dolari pe an.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Sony s-a grăbit să-i împiedice pe mulți oameni să exploateze această reducere, dar nu a putut împiedica oamenii să cumpere cardurile pentru un fel de serviciu – iar acele carduri voucher PS Now rămase vă vor oferi cel puțin un abonament parțial la PlayStation Plus Premium.

Cel puțin, o vor face începând cu luna iunie. Sony îi împiedică acum pe mulți oameni să recumpere voucherele preplătite până după relansarea PS Plus. Doar utilizatorii care nu sunt deja abonați pot răscumpăra un card preplătit pe una, trei sau 12 luni, care se vând încă la mulți comercianți cu amănuntul (inclusiv direct de la Sony).

Ce se întâmplă dacă aveți un voucher preplătit după ce vine luna iunie?

Ei bine, tot merită să le răscumpărați atunci când veți putea. Sony a realizat acest grafic util pentru a explica cât valorează acestea atunci când se convertesc la noul serviciu. În timp ce o lună de PlayStation Now nu vă va cumpăra o lună de PlayStation Plus Premium, Sony spune că veți primi în continuare o perioadă de timp echivalentă cu valoarea monetară a voucherului original.