• Sony a redus prognoza vânzărilor pentru PS5 de la 25 la 21 de milioane de unități.
  • Datorită acestui aspect, lansarea PlayStation 5 Pro ar putea fi mai aproape decât ne-am fi așteptat.
  • Producătorii caută să lanseze prototipuri îmbunătățite pentru a crește vânzările

Fanii sunt foarte entuziasmați cu privire la o posibilă lansare a PlayStation 5 Pro, mai ales că în curând este posibil să aibă o consolă îmbunătățită, pregătită pentru lansarea Grand Theft Auto VI din 2025. Acesta este unul dintre cele mai așteptate jocuri care urmează să se lanseze, iar specialiștii sunt de părere că versiunea îmbunătățită a PS5 ar fi creată special pentru acest eveniment.

Chiar dacă Sony nu a declarat nimic cu privire la prototipurile pe care le are în desfășurare pentru viitor, Sony a redus prognoza vânzărilor pentru PS5 de la 25 la 21 de milioane de unități. Datorită acestui aspect, lansarea PlayStation 5 Pro ar putea fi mai aproape decât ne-am fi așteptat.

Este foarte probabil ca Sony să lanseze PlayStation 5 Pro în toamna anului 2024. Un exemplu concret în acest sens este că versiunea Pro a PlayStation 4 a fost lansată la o distanță de 3 ani de la apariția inițială a consolei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI

Producătorii caută să lanseze prototipuri îmbunătățite pentru a crește vânzările, iar acest lucru merge mână în mână cu apariția unor jocuri mult așteptate. În acest fel, utilizatorii pot lua în considerare achiziționarea unei console noi, iar companiile se asigură că au un echipament pregătit, perfect pentru viitorul industriei de jocuri.

Citește și