Spotify adaugă o listă de redare nouă, care se actualizează automat, pentru ascultare offline

Spotify a introdus joi o nouă funcție numită Backup offline. Caracteristica pentru utilizatorii premium este în esență o listă de melodii pe care le-ați ascultat recent și pe care le puteți consuma offline. Aceasta se actualizează automat pe baza istoricului dvs. de ascultare, scrie TechCrunch.

Utilizatorii plătiți pot descărca deja melodii pentru consum offline. Cu toate acestea, Spotify dorește să le ofere mai multe melodii pentru redarea offline prin utilizarea memoriei cache locale de pe dispozitivul dvs. a pieselor difuzate recent, împreună cu unele melodii din coada de redare curentă.

Deși lista nu este personalizată prin algoritmi, o puteți filtra în funcție de artist, dispoziție și chiar gen.

Lista va apărea numai atunci când ați activat ascultarea offline și ați difuzat recent mai mult de cinci melodii. Puteți modifica setările de ascultare offline prin intermediul setărilor și confidențialității> Stocare > Ascultare offline și al comutatoarelor Setări și confidențialitate> Redare > Offline.

Spotify a declarat că lista de redare Backup offline va apărea automat pe ecranul de pornire atunci când nu sunteți conectat la internet. Alternativ, puteți, de asemenea, să adăugați lista la bibliotecă pentru un acces mai ușor.

În special, CEO-ul Spotify, Daniel Ek, a declarat anul trecut compania testa o funcție numită „Offline Mix”. Cu toate acestea, nu este clar dacă Spotify a implementat vreodată această caracteristică pentru toți utilizatorii. Backup offline ar putea fi, de asemenea, noua iterație a funcției Offline Mix.

Exit mobile version