• Formația Subcarpați lansează 10.000 de NFT-uri și promite beneficii pentru cei care le cumpară.
  • NFT-urile Subcarpați se vor găsi pe rețeaua Elrond.
  • Trupa vrea să lanseze în perioada următoare şi un program de educaţie crypto pentru comunitate.


Trupa Subcarpați lansează de Valentine’s Day 10.000 de NFT-uri. Aceasta va organiza în 2022 trei airdropuri – adică trei runde de distribuiri de monede către cei care deţin un NFT produs de Subcarpați. NFT-urile Subcarpați se vor găsi pe rețeaua Elrond.

Cumpărătorii vor avea parte și de beneficii precum – participarea la un mini-joc pentru a câştiga premii în moneda virtuală a ecosistemului Elrond, reduceri la viitoare lansări de NFT-uri din partea Subcarpaţi sau un concert, doar pentru holderi. Trupa vrea să lanseze în perioada următoare şi un program de educaţie crypto pentru comunitate.

Ecosistemul Elrond este în expansiune şi găzduieşte şi un marketplace pentru NFT-uri. Unul dintre cele mai cunoscute proiecte lansate până acum se numeşte „Strămoşi”.

De unde a venit ideea trupei Subcarpați și ce câștiguri aduc NFT-urile cumpărătorului

Până la urmă scopul nostru este să promovăm folclorul și asta facem de 12 ani. E un prilej bun să ne ducem la capăt ce ne-am propus de atâta timp și eu știu foarte multe despre NFT-uri. […] Mă gândesc la tot felul de metode de a promova folclorul. De la cursuri de caval la cursuri de artă tradițională până la tot felul de idei, experiențe, festivaluri, cercetări, documentare în zona asta și nu numai. Ne propunem să dăm înapoi tot felul de chestii drăguțe că am înțeles că ăsta-i jocul, de fapt.”, a spus solistul MC Bean, de la Subcarpați.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Un NFT este un activ digital care reprezintă obiecte din lumea reală, cum ar fi opere de artă, muzică, obiecte din jocuri și videoclipuri. Acestea sunt cumpărate și vândute online, frecvent cu criptomonede și, în general, sunt codificate cu același software de bază ca și multe criptomonede.

Ce face ca aceste NFT-uri să coste milioane de euro este faptul de a-i conferi cumpărătorului statutul de proprietar al obiectului original. În plus, odată cumpărat obiectul în sine, acesta conține și o autentificare încorporată, care servește drept dovadă de proprietate.