• Team of the Year este o promoție anuală a creatorilor seriei FIFA, care are loc, de obicei, la finalul lunii ianuarie.
  • În cadrul TOTY, cei mai buni jucători ai anului precedent sunt votați de către gamerii din întreaga lume.
  • Echipa a fost prezentată în cadrul unui videoclip narat de David Beckham.

Votul pentru Team of the Year (TOTY) în FIFA a luat sfârșit. Cei de la EA Sports au dezvăluit care este echipa ideală a anului 2021.

Team of the Year este o promoție anuală a creatorilor seriei FIFA, care are loc, de obicei, la finalul lunii ianuarie. Spre deosebire de celelalte promoții, în care sunt introduse în joc cartonașe speciale ale fotbaliștilor incluși în joc fără a consulta publicul, TOTY dă șansa gamerilor să voteze echipa ideală a anului precedent.

Cel mai probabil, voturile au fost în funcție de rezultatele avute în viața reală; totuși, poate că unii jucători și-au votat favoriții pe care îi folosesc deja în joc. Spre deosebire de Team of the Season, care începe la finalul lunii aprilie de regulă și dezvăluie cei mai importanți jucători ai sezonului în mai multe campionate, în promoția Team of the Year sunt incluși doar 11 jucători + încă unul care urmează să fie votat, tot de către fani.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Conform mai multor surse, care au dezvăluit de-a lungul anului mai multe informații corecte despre conținutul următor, al 12-lea jucător va fi ales dintre Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo și Karim Benzema, tot prin vot.

Team of the Year FIFA 22 – Portar

Între buturi este nimeni altul decât Gianluigi Donnarumma, fostul portar al celor de la AC Milan, care evoluează în prezent la Paris Saint Germain. El s-a făcut remarcat la EURO 2020, unde a reușit să câștige turneul cu reprezentanta Italiei după loviturile de departajare. El va avea un rating de 96 (din 99 posibil) și a câștigat în fața unor nume precum Edouard Mendy sau Emiliano Martinez.

Team of the Year FIFA 22 – Apărători

Formația aleasă pentru echipa anului este 4-3-3. Astfel, printre jucătorii care s-ar fi putut găsi aici se numără Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci, colegi la echipa națională cu Donnarumma, Trent Alexander-Arnold sau Antonio Rüdiger. În cele din urmă, favoriții fanilor au fost, de la stânga la dreapta:

  • Joao Cancelo – Manchester City – 94
  • Ruben Dias – Manchester City – 97
  • Marquinhos – PSG – 95
  • Hakimi – PSG – 93

Team of the Year FIFA 22 – Mijlocași

Printre candidații la cei mai buni mijlocași ai anului s-au numărat nume precum Bruno Fernandes, Leon Goretzka, Phil Foden, Heung Min Son sau Nicolo Barella. Se pare că pentru fani a contat enorm că Jorginho a câștigat atât EURO, cât și Champions League. Alături de el se regăsește și N’Golo Kante, colegul său de la Chelsea, adorat de fani pentru modestia de care dă dovadă atât pe teren, cât și în afara lui. Astfel, jucătorii din linia mediană sunt următorii:

  • Kevin De Bruyne – Manchester City – 96
  • N’Golo Kante – Chelsea – 96
  • Jorginho – Chelsea – 97

Team of the Year FIFA 22 – Atacanți

Atacul este probabil cel mai „controversat” compartiment din echipa anului. Foarte mulți jucători se așteptau la includerea lui Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema, datorită performanțelor foarte bune din 2021. De cealaltă parte, Lionel Messi, care a câștigat cel de-al 7-lea trofeu Ballon d’Or nu avea cum să lipsească. Atacanții din echipa anului sunt următorii:

  • Kylian Mbappé – PSG – 97
  • Robert Lewandowski – Bayern München – 98
  • Lionel Messi – PSG – 98

Echipa anului a fost prezentată de către cei de la EA Sports pe rețelele de socializare, într-un videoclip narat de o legendă a fotbalului mondial, David Beckham.