• Elon Musk a renunțat miercuri, la câteva ore de la lansare, la insigna gri „Oficial” , rezervată guvernelor și personalităților media.
  • „Tocmai am șters-o” , a scris CEO-ul pe Twitter, ca răspuns la un utilizator care a observat că insigna sa a dispărut.
  • Conturi precum Papa Francisc și controversatul rapper Kanye West primiseră insigna „Oficial” înainte ca aceasta să dispară.

Elon Musk a renunțat miercuri, la câteva ore de la lansare, la insigna gri „Oficial” , rezervată guvernelor și personalităților media, într-o nouă schimbare cu care antreprenorul ne-a obișnuit, scrie Reuters.

„Tocmai am șters-o” , a scris CEO-ul pe Twitter, ca răspuns la un utilizator care a observat că insigna sa a dispărut.

Marcajul albastru îi va pune pe toți la același nivel” , a adăugat multimiliardarul, potrivit The Guardian.

Twitter începuse miercuri să implementeze insigna „Oficial” , care semnalează autenticitatea și notorietatea unui cont.

Dar Elon Musk vrea să integreze verificarea contului în Twitter Blue, un abonament lunar care va crește la 8 dolari pe lună și va fi deschis tuturor, nu doar organizațiilor și celebrităților.

Conturi precum democrata Alexandria Ocasio-Cortez, Papa Francisc și controversatul rapper Kanye West primiseră insigna „Oficial” înainte ca aceasta să dispară.

Lideri politici, printre care șeful statului francez Emmanuel Macron, președintele american Joe Biden sau premierul britanic Rishi Sunak, au primit o insignă „Official Government” .

Twitter nu a oferit miercuri detalii despre criteriile pentru insigna „Oficial” .