• Tesla o să înceapă în curând livrările pentru cei care aşteaptă din 2019 un Cybertruck.
  • Polestar 3 este cel de-al treilea vehicul de la Polestar, un startup de vehicule electrice.
  • SUV-ul masiv, Polestar 3, are o putere impresionantă de 489 de cai putere.

Dacă nu ești mulțumit de piața actuală a vehiculelor, să știi că o mulțime de vehicule electrice vor fi lansate înainte de sfârșitul anului 2023. Noi camionete și SUV-uri electrice produse de BMW, Chevrolet, Kia, Tesla și altele vor ajunge pe piața auto. Așteptarea a crescut pentru Cybertruck de la Tesla.

„S-au văzut frustrările celor care au avut o sumedenie de precomenzi și au răspuns încă de la primul apel al lui Elon Musk în final de 2019. Cred că sunt șanse mari ca, cel puțin pe piața americană, deja primele comenzi să fie onorate spre finalul acestui an și apoi și pe piața mondială în măsura în care va fi popular acest model targetat pe piața americană”, a explicat Alexandru Șiclovan, expert auto, la Aleph News.

În 2024, unele SUV-uri lansate de Kia și de Polestar sunt de interes. Kia EV9 e un model care păstrează mult din conceptul arătat în 2021. Are un design interesant și este unul din puținele SUV-uri electrice care are trei rânduri de scaune, astfel că șase sau șapte persoane pot să încapă în această mașină. Polestar 3 este un model interesant, cu un design minimalist de inspirație scandinavă.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD
CE FACI AZI? ȘEDINȚĂ FOTO DE PAȘTE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA

„Ce mi se pare interesant la acest concept și a fost puțin adaptat, din păcate s-a pierdut din partea drăguță a lucrurilor, se putea transforma într-un meeting room prin întoarcerea scaunelor din față și plierea sub formă de masă a celor mediane. Acum se întorc scaunele mediane, deci e un meeting room ceva mai mic la Kia. Cel mai are aflux este în această zonă, o bătaie foarte mare pe același segment”, a spus Alexandru Șiclovan, expert auto, la Aleph News.

Citește și: