Următoarele MacBook Pro de la Apple au apărut deja în Rusia. Laptopul este așteptat să fie lansat în noiembrie

Cel puțin doi creatori de conținut ruși au postat videoclipuri în care desfac ceea ce pare a fi următorul model MacBook Pro de 14 inchi cu un cip M4, conform The Verge.

Apple, care nu a anunțat încă laptopurile, se zvonește că are o lansare planificată pentru luna noiembrie.

În weekend, Mark Gurman de la Bloomberg a prezentat un videoclip postat de canalul YouTube rusesc Wylsacom. El subliniază că ambalajul arată la fel ca MacBook Pro M3, până la tapetul de pe etichetă pe care Apple tinde să îl schimbe anual.

În videoclipul de 13 minute, creatorul de conținut instalează laptopul și rulează câteva teste Geekbench alături de un MacBook Air 2022. Pe baza timpilor și a scorurilor CPU afișate în videoclip, acestea par a fi acele benchmark-uri. În general, MacBook Pro prezentat în videoclip se aliniază așteptărilor privind modelele cu specificații îmbunătățite, dar fără modificări exterioare majore.

Gurman a evidențiat un alt YouTuber rus, Romancev768, care a postat, de asemenea, un videoclip despre care a spus că este al MacBook Pro M4.

Gurman a numit scurgerea potențială „fără precedent”, un sentiment preluat de leaker ShrimpApplePro, care scrie că „un vânzător” a susținut că are 200 de laptopuri în stoc. „Aceasta este probabil cea mai mare scurgere din depozit pe care am văzut-o vreodată”, au scris aceștia. ShrimpApplePro a postat, de asemenea, unele imagini luna trecută de aparent scurgeri de ambalaje MacBook Pro de 14 inch.

Exit mobile version