• A.I. generativă este tehnologia din spatele valului de noi instrumente online.
  • 100 de milioane de oameni au încercat GPT 3.5 în primele două luni.
  • Inteligența artificială generativă este asemenea unei cutii negre.

A.I. generativă este este tehnologia din spatele valului de noi instrumente online utilizate de milioane de oameni. Unii pot răspunde la întrebări pe o gamă largă de subiecte într-un limbaj conversașional, alții pot genera fotografii realiste din mesaje text scurte.

În 2007, unii cercetători de la Google au venit cu un mecanism de reținere mai bun numit Transformer, de unde vine și litera T din GPT. Faptul că au făcut această schimbare, sisteme mult mai bune părți lungi de ieșire, fie că este text sau cod de computer, a dus la o descoperire tehnică.

Un alt lucru care s-a schimbat odată cu timpul este faptul că tehnologia a devenit mult mai vizibilă, anul trecut fiind lansat GPT 3.5, care este mult mai capabil decât Chat GPT.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Cea mai rapidă adoptare a tehnologiei și istoriei tehnologiei de consum rezultă din faptul că 100 de milioane de oameni au încercat GPT 3.5 în primele două luni.

Puncte tari

Unul dintre punctele tari ale A.I. generative este faptul că este capabilă să strângă și să treacă prin astfel de scads de date neetichetate.

Mulți oameni sunt încă nedumeriți cum de inteligența artificială generativă se descurcă atât de bine la atâtea sarcini precum generare de text convingător, potrivirea modelului, transferul de stil, trecerea de teste standardizate.

În acest moment, ua dintre marile oportunități este să scrii coduri. Lucrul bun la a scrie cod cu ajutorul A.I. este că dacă codul este greșit, poți afla imediat

Punctele slabe

În ceea ce privește punctele slabe, unul dintre acestea este lipsa de transparență, ca și cum a fi o cutie neagră, unde noi nu avem acces la ceea ce se întâmplă în interiorul ponderilor atenți. Există peste o sută de miliarde de ponderi, ceea ce este foarte complex și greu de înțeles.

Prin urmare, principala slăbiciune este că, deși este un sistem atât de complex, nu îl putem înțelege pe deplin.

Există o cantitate uriașă de activitate economică ce va fi afectată. Într-o lucrare publicată de unii economiști de la Open A.I., se spune că aproximativ 20% din forța de muncă din SUA ar putea avea aproximativ 50 de sarcini afectate de A.I. generativă în următorii ani.

Citește și