• The Hollywood Vampires a amânat trei date programate pentru turneul nord-american din această săptămână din cauza unei leziuni la gleznă suferite de Depp.
  • Spectacolele, stabilite inițial pentru 30 mai, 31 mai și 1 iunie în Manchester, NH, Boston și, respectiv, Bethel, NY, au fost reprogramate pentru sfârșitul lunii iulie.
  • Depp a cântat recent pe scenă în câteva concerte tribut Jeff Beck din Marea Britanie.

The Hollywood Vampires – supergrupul lui Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry de la Aerosmith – a amânat trei date programate pentru turneul nord-american din această săptămână din cauza unei leziuni la gleznă suferite de Depp, scrie The Independent.

Spectacolele, stabilite inițial pentru 30 mai, 31 mai și 1 iunie în Manchester, NH, Boston și, respectiv, Bethel, NY, au fost reprogramate pentru sfârșitul lunii iulie, potrivit unui anunț al trupei.

„Suntem triști să împărtășim faptul că Hollywood Vampires va reprograma cele trei date ale turneului nostru din SUA săptămâna viitoare” , spune trupa pe conturile sale sociale.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Johnny a suferit o rană dureroasă la gleznă în urma aparițiilor sale recente și a fost sfătuit de medicul său să nu călătorească. El este devastat de această întorsătură a evenimentelor, dar așteaptă cu nerăbdare să se odihnească pentru ca toți cei patru Vampires să poată da tot ce au mai bun în turneul din Europa. ”

Johnny le-a cerut scuze fanilor pe Insta Story pentru spectacolele anulate: „Câțiva profesioniști medicali mi-au sugerat cu tărie să evit orice activitate pentru moment și, din păcate, nu pot călători în acest moment. În acest scop, ne pare foarte rău vom lipsi din New Hampshire, Boston și New York, dar nu vă temeți, promit că vă vom aduce un spectacol uimitor tuturor în Europa și vom aduce mai târziu tot ce avem mai bun pe Coasta de Est”

Sursă: Instagram

Acesta încheie: „Din nou, cele mai sincere scuze. Toată dragostea și respectul meu. J.D.”

Pe lângă Cooper, Depp și Perry, din trupă mai fac parte chitaristul și basistul Tommy Henriksen.

Cele trei date inițiale din SUA au fost planificate ca o introducere la un turneu european care include opriri în România, Turcia, Bulgaria, Franța și altele.

Depp a cântat recent pe scenă în câteva concerte tribut Jeff Beck din Marea Britanie. Chiar înainte de aceste spectacole, el a salutat presa la Festivalul de Film de la Cannes pentru a-și promova cel mai recent film Jeanne du Barry.

Citește și

Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, moment inedit în timpul concertului din Paris al mamei sale: „Sunt atât de mândră”

Prințul Harry este implicat într-o nouă serie de procese cu presa tabloidă. Ducele de Sussex acuză un ziar de piraterie telefonică

Şeful ANAF a demisionat. Lucian Heiuş: „Regret că nu pot duce până la capăt procesul de modernizare și proiectele începute”