• Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, participă în prezent la festival, promovând noul ei serial, The Idol.
  • Tânăra de 23 de ani a spus că nu ar putea fi mai fericită pentru tatăl ei când a fost întrebat despre noul său film.
  • Serialul HBO a fost creat de Tesfaye și marchează debutul său în actorie, condus de regizorul Euphoria Sam Levinson.

Lily-Rose Depp a vorbit despre revenirea tatălui ei, Johnny Depp, la Festivalul de Film de la Cannes, după procesul său foarte mediatizat pentru defăimare împotriva fostei soții Amber Heard vara trecută. Actorul în vârstă de 59 de ani a revenit săptămâna trecută la evenimentul cinematografic pentru premiera noului său film, Jeanne du Barry, în care îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea, scrie Yahoo News.

Filmul, care a primit ovație de șapte minute, a marcat prima lansare a lui Depp după ce a fost redistribuit în franciza Fantastic Beasts în 2020, pe fondul cazului său de calomnie cu un ziar din Marea Britanie. Fiica lui, Lily-Rose, participă în prezent la festival, promovând noul ei serial, The Idol, cu rolul principal alături de The Weeknd.

Serialul HBO a fost creat de Tesfaye și marchează debutul său în actorie, condus de regizorul Euphoria Sam Levinson. Vorbind cu ET de la Cannes, tânăra de 23 de ani a spus că nu ar putea fi mai fericită pentru tatăl ei când a fost întrebat despre noul său film.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Ea a împărtășit: „Sunt super fericită pentru el. Sunt super entuziasmată și este atât de minunat că putem face proiecte de care suntem super mândri.” The Idol a primit ovație în picioare de cinci minute după proiecția primelor sale două episoade, care au prezentat „intrigă raucănească” și mai multe momente explicite, potrivit posturilor americane care au participat.

Cu toate acestea, serialul a fost criticat, primind o mulțime de recenzii dezamăgitoare după premieră și a fost criticat pentru scenele sale de sex „grafice” și nuditatea gratuită. Lăsând la o parte recenzii, serialul, care va fi difuzat pe 5 iunie, a fost deja implicat în controverse după ce Rolling Stone a descris-o drept „pornografie cu tortură” și a detaliat mai multe probleme în timpul producției, inclusiv regizorul original Amy Seimetz părăsind proiectul la mijlocul filmărilor în aprilie trecut.

Citește și: