• Runway este un start-up din New York care are o platformă care generează clipuri video cu A.I.
  • Ultimul update duce fidelitatea imaginii generate la următorul nivel.
  • Gen-2 a fost lansat în martie, cu o limită de 4 secunde care acum a crescut la 18 secunde.

Un startup din New York specializat în crearea de clipuri video cu ajutorul inteligenței artificiale a lansat un update pentru platformă. Gen-2 de la Runway trece astfel la următorul nivel, cu imagini rezultate fotorealiste. Rezoluția a fost crescută și ea la 2.816 pe 1.536, iar durata maximă este de 18 secunde.

Trebuie să intri în căsuța Text to Image din pagina Runway. Inițiază procesul prin introducerea unei cerințe și explorează noile stiluri din ultimul update. Personalizează rezultatul alegând din lista cu medii și stări. O notă de menționat este stilul cinematic care este ideal pentru a realiza un vizual fotorealist. Odată ce ai ales ceea ce îți place, poți trece către pagina Gen-2, pune imaginea generată în bară, acesta fiind singurul lucru de care ai nevoie pentru a genera un clip. Totuși, înainte să-l generezi, deschide opțiunea Advanced Camera Controls și setează intensitatea și direcția mișcării clipului. Aici adaug un push subtil, în combinație cu viteza 2 pentru a crea un aspect lent și cinematic.

Chiar și înainte de ultimul update, software-ul Runway era capabil să genereze clipuri spectaculoase. Hai să-ți arăt. Condusul distras reprezintă una dintre cauzele cele mai răspândite pentru accidentele pe drum. Vorbitul la telefon la volan îți distrage atenția și crește riscul unei greșeli fatale.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Citește și: